“SEZONUN EN KÖTÜ MAÇINI OYNADIK”

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 29’uncu haftasında sahasında konuk ettiği Galatasaray Nef’e 53-78’lik skorla farklı mağlup olan Yukatel Merkezefendi Basket’te Başantrenör Zafer Aktaş, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, sezonun en kötü maçını oynadıklarını belirtti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde özellikle sahasında oynadığı maçlarda rakiplerine sahayı dar eden Yukatel Merkezefendi Basket, Galatasaray Nef maçında taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Rakibine 53-78’lik skorla farklı mağlup olan Denizli ekibi, sezonun en farklı mağlubiyetini aldı.

“TARAFTARIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUM”

Maçın ardından karşılaşmayı değerlendiren Yukatel Merkezefendi Basket Başantrenörü Zafer Aktaş, taraftarlardan özür diledi.  Aktaş, “Öncelikle bugün yine gelip salonumuzu dolduran, bütün sezon boyunca bizi canı gönülden destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum ve onlardan özür diliyorum. Bize hiç yakışmayan bir basketbolu, bu sezon ilk defa oynadık ve farklı kaybettik. Önümüzdeki hafta yine kendi sahamızda oynayacağımız maça hazırlanıp bugünü telafi etmek ve affettirmek istiyoruz” diye konuştu.