HOROZKENTSPOR, ‘SÜPER LİG’ BİLETİNİ ALMAK İSTİYOR

​​​​​​​Bu sezon oynadığı futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla Denizli’yi gururlandıran Horozkentspor Kadın Futbol Takımı, Süper Lig bileti için sahaya çıkıyor. Yeşil siyahlı ekibin Play-Off finalindeki rakibi Gaziantep Asya Spor. Karşılaşma 17 Mayıs Çarşamba (yarın) günü saat 12.00’de Ankara Pursaklar Saray Stadı’nda oynanacak.

TFF Kadınlar 1’nci Ligi’nde aldığı başarılı sonuçlarla Play-Off grubuna adını yazdırmayı başaran Horozkentspor, Denizli’nin gururu oldu. Samsun’da oynanan Play-Off ilk tur maçında Bağcılar Evrenspor ile karşılaşan Denizli ekibi, rakibini penaltılarda 4-3 yenerek ikinci tura yükseldi. İkinci tur mücadelesinde Şırnak Belediyespor ile karşılaşan Horozkentspor, rakibini 3-0 mağlup ederek final biletini almayı başardı.

Yeşil siyahlılar, normal sezonu ikinci sırada bitirerek doğrudan Play-Off finaline yükselen Gaziantep Asyaspor ile finalde karşılaşacak ve mücadeleyi kazanan takım adını Süper Lige yazdıracak. İki takım arasındaki final mücadelesi başkent Ankara’da oynanacak. Ankara Pursaklar Saray Stadı’ndaki karşılaşma saat 12.00’de başlayacak.

Maç için Ankara’ya giden Horozkentspor, teknik sorumlu Osman Kıraç nezaretinde son antrenmanını yaparak, maç saatini beklemeye başladı. Zorlu mücadele öncesinde takımda eksik ya da cezalı oyuncu bulunmazken oyuncuların morallerinin üst seviyede olduğu belirtildi.

Takımın başarılı teknik sorumlusu Osman Kıraç, Denizliyeniolay.com haber sitemize yaptığı açıklamada, hedeflerinin TFF Kadınlar Süper Ligi'ne yükselmek olduğunu belirterek, "Zorlu geçen sezon sonunda Play-Off maçlarında adımızı finale yazdırdık. Her maçımızı final gibi oynayarak, sezonu tamamladık. artık gerçek 'final' zamanı. İnşallah, güzel bir oyun ve skor ile adımızı, arzu ettiğimiz ve hedeflediğimiz, Süper Lige yazdırmak olacak" diye konuştu.