HOROZKENTSPOR FİNALDE KAYBETTİ YÜREĞİNİZE SAĞLIK!

Horozkentspor, TFF Kadın Futbol 1’nci Ligi Play-Off finalinde Gaziantep Asya Spor’a 4-0 yenilen  Horozkentspor, Süper Lige yükselme şansını kaybetti. Finalde kaybetmesine rağmen bu sezon sergilediği futbol ve yakaladığı başarı ile Horozkentspor, gönüllerin şampiyonu oldu.

TFF Kadın Futbol 1’nci Ligi’nde Denizli’yi başarıyla temsil eden Horozkentspor, Play-Off finalinde Gaziantep Asyaspor ile karşılaştı. Ankara Pursaklar Saray Stadı’nda oynanan mücadeleyi Ankara Bölgesi hakemlerinden Gamze Durmuş Pakkan yönetirken yardımcılıklarını ise yine Ankara Bölgesinden Caner Kurt ve Selçuk Gökgöz yaptı.

Denizli temsilcisi, 8’nci dakikada geliştirdiği atakta Huriye ile golü buldu, ancak karşılaşmanın hakemi ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. Mücadelenin 36’ncı dakikasında ceza sahası içinde topla buluşan Ceren’in sol çaprazdan vuruşu ağlarla buluştu ve Gaziantep Asya Spor, Horozkentspor karşısında 1-0 öne geçti. Horozkentspor, golün şokunu üzerinden atamadan kalesinde bir gol daha gördü. 39’ncu dakikada Campos’un sol kanattan içeriye ortasında, ceza sahası içinde topa iyi yükselen Birsen, topu ağlara gönderdi ve takımını 2-0’lık üstünlüğe taşıdı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında farkı azaltmak için yüklenen Horozkentspor, geliştirdiği ataklardan bir türlü sonuç alamadı. 85’inci dakikada Campos ve 88’nci dakikada Fatmanur ile iki gol daha bulan Gaziantep Asyaspor, skoru 4-0 yaptı ve karşılaşma bu sonuçla sona erdi.

Zorlu maçtan mağlubiyetle ayrılan Horozkentspor, Süper Lig fırsatını kaçırdı. TFF Kadınlar Süper Ligi’ne doğrudan yükselen Beylerbeyispor’un ardından yükselmeyi başaran ikinci takım ise Gaziantep Asya Spor oldu. Horozkentspor, yeni sezonda yine TFF Kadınlar 1’nci Ligi’nde mücadele edecek.