AY IŞIĞINDA RÖVAŞATA

Denizli U-15 Ligi Play-Off Grubu’nda İncilipınargücü Gençlikspor ile Kaptanspor arasındaki karşılaşma saha ışıkları açılmayınca karanlıkta oynandı.  Özellikle ikinci yarının büyük bölümü karanlıkta oynanırken, saha ışıklarının bitime iki üç dakika kala açılmasına iki kulüp yöneticilerinden tepki geldi.

Denizli U-15 Ligi Play-Off A Grubu mücadelesinde İncilipınargücü Gençlikspor ile Kaptanspor takımları, Şirinköy Sahası’nda karşı karşıya geldi. Saat 19.00’da başlayan karşılaşmanın ilk yarısı normal seyrinde tamamlandı. İkinci yarının başlamasıyla birlikte hava kararmasına rağmen stat ışıkları açılmadı. İkinci yarının büyük bölümü karanlıkta oynanırken saha ışıkları bitime iki üç dakika kala açıldı.

Maçın bu şartlarda oynanmaması için ısrarla hakem heyetine çağrıda bulunan her iki takım yetkilileri, maçın sonunda hakem heyetine tepki gösterdi. Maçı izlemeye gelen çok sayıda futbolcu velisi ve taraftar da maçın karanlıkta oynanmasına tepki gösterdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaptanspor Kulüp Başkanı Metin Küçükşahal, “Maçın ikinci yarısı karanlıkta oynandı. Futbolcular topu görmekte zorluk çektiler. Her iki takım yöneticileri olarak bu şartlarda maçın oynanamayacağını hakem heyetine iletmeye çalıştık,  çağrıda bulunduk.  Ancak hakem heyeti maçı devam ettirdi. İnsanların bir birini görmekte zorlandığı karanlıkta bir maç oynandı.  Futbol oynanması için gereken şartların oluşmadığı bir maç oynandı. Denizli’de futbolu yönetenlerin bu maçı uygun şartlarda tekrar oynatmasını bekliyoruz ”dedi.