MERKEZEFENDİ BASKET, 19 MAYIS’I PARKEDE KUTLADI

Denizli’nin, Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcisi Yukatel Merkezefendi Basket teknik heyeti ve oyuncuları da 19 Mayıs’ı unutmadı. Antrenman öncesinde Atatürk posteri ve Türk Bayraklarıyla bayramı kutlayan yeşil siyahlı ekip, “Saha dışında da sahip olduğumuz değerlerle, gençliğin enerjisiyle ve sporun disipliniyle, bu şehrin takımı olarak Atatürk'ün izinde ilerlemeye devam ediyoruz” mesajını paylaştı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Denizli temsilcisi Yukatel Merkezefendi Basket, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Pazar günü ligin son maçında sahasında Anadolu Efes’i konuk edecek Denizli ekibi, hazırlıklarını Başantrenör Zafer Aktaş nezaretinde sürdürüyor. Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda yapılan antrenman öncesinde tüm oyuncular ve teknik heyet saha içinde, ellerinde Türk bayraklarıyla Atatürk posteri açarak, 19 Mayıs’ı kutladı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, “Bir milletin bağımsızlık ateşini yakan, gençliğine ve sporuna inanan, bize "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" prensibini öğreten Ulu Önder Atatürk’ü, özlemle ve saygıyla anıyoruz. Bugün, Atatürk'ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Saha dışında da sahip olduğumuz değerlerle, gençliğin enerjisiyle ve sporun disipliniyle, bu şehrin takımı olarak Atatürk'ün izinde ilerlemeye devam ediyoruz” denildi.