DENİZLİSPOR’DA SESSİZLİK HAKİM

Tarihinde ilk defa TFF 2’nci Lige düşen Denizlispor’da belirsizlik sürüyor. Kulüp Başkanı Mehmet Uz’un göreve devam edip etmeyeceği en çok merak edilen konuların başında yer alırken, şirketleşme konusunda da belirsizlik hakim. Öte yandan özellikle sosyal medyada konuşulan küme düşmenin kaldırılma ihtimali de, Denizlispor’un gelecek planlamasına direkt etki edecek.

MUSA UÇAK

Spor Toto 1’nci Lige veda ederek tarihinde ilk defa ikinci lige düşen Denizlispor’da, belirsizlik sürüyor. Ülkenin seçim sürecinde olması ve liglerin henüz tamamlanmaması nedeniyle yönetimde sessizlik hakim. FIFA'dan gelen iki dönem transfer yasağı nedeniyle, yeşil siyahlılarda şirketleşme bilmecesi yaşanıyor. Şirketleşme hayata geçirilse bile yasak kalkmayacağı gibi, şirkete talebin ne olacağı kafalarda soru işareti oluşturuyor. TFF tarafından sezon içinde faaliyete geçirilmesine izin verilmeyen şirketleşme konusu, sezon bittikten sonra yeniden gündeme gelecek ancak takım ikinci lige düştüğü için şirketin de akıbeti belirsizliğini koruyor.

DENİZLİSPOR’DA SESSİZLİK HAKİM

Yeşil siyahlılarda merakla beklenen konuların başında ise Başkan Mehmet Uz’un alacağı kararlar geliyor. Başkan Uz, göreve devam etmeyeceği hakkında henüz bir karar vermezken, yaklaşık bir hafta içinde kararını açıklaması bekleniyor.

Öte yandan özellikle sosyal medyada konuşulan küme düşmenin kaldırılma ihtimali de, Denizlispor’un gelecek planlamasına direkt etki edecek.