“BAŞARILI BİR SEZONU GERİDE BIRAKTIK”

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nin son haftasında sahasında Anadolu Efes’e 71-94’lük skorla mağlup olarak sezonu tamamlayan Yukatel Merkezefendi Basket’te Başantrenör Zafer Aktaş, bütçe olarak diğer takımların gerisinde olmalarına rağmen, sezonu başarılı tamamladıklarını belirtti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ikinci sezonunu geçiren Yukatel Merkezefendi Basket, oynadığı 30 maçta 11 galibiyet ve 19 mağlubiyet alarak, sezonu 41 puanla 13’ncü sırada tamamladı. Ligin son haftasında sahasında Anadolu Efes’i konuk eden Denizli ekibi, rakibine 71-94 kaybederek, lige mağlubiyetle veda etti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Yukatel Merkezefendi Basket Başantrenör Zafer Aktaş, sezonu değerlendirdi. Bütçe olarak diğer takımların gerisinde olmalarına rağmen, sezonu başarılı tamamladıklarını belirten Aktaş, “Bizim için hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz, başarılı bir sezonu geride bıraktık. Bütçe olarak diğer takımların oldukça gerisinde olmamıza rağmen çok çalışarak, kendimize ve yaptığımız işe inanarak sezon başında koyduğumuz amaca ulaştık. Bunun yanında ligin zirvesindeki Türk Telekom ve Fenerbahçe dahil çok önemli galibiyetlere imza attık. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine basketbol dünyasına oyuncular servis ettik. Bu açıdan çok mutluyum; oyuncularıma, teknik ekibime ve bizi destekleriyle yalnız bırakmayan Denizli halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yeni sezonda da aynı hedef doğrultusunda ilerleyeceklerini belirten Başantrenör Zafer Aktaş, “Bugünden itibaren yeni sezon hazırlıklarına daha da hız vereceğiz, yine zor ama yönetimimiz ve Yukatel başta olmak üzere tüm sponsorlarımızla birlikte üstesinden geleceğimize inandığımız bir mücadeleye gireceğiz. Hedefimiz yine bütçe performans olarak ligin en başarılı takımlarından birini ortaya çıkarmak olacak. Ben tekrar bu güzel sezon Denizli halkına, yönetimimize ve Yukatel’in özelinde tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.