TAEKWONDO YILDIZLAR GRUP MÜSABAKALARI BAŞLADI

Taekwondo Okul Sporları Yıldızlar Grup Müsabakaları, Denizli'nin ev sahipliğinde 18 ilden 380 sporcunun katılımıyla başladı.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Spor Faaliyetleri kapsamında Taekwondo Okul Sporları Yıldızlar Grup Müsabakaları, grup merkezleri Bolu, Ordu, Siirt ile birlikte Denizli'de başladı. 18 ilden kız ve erkek 380 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen ve Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda düzenlenen seremoniyle başlayan turnuvaya Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Antalya, Aydın, Balıkesir, Burdur, Denizli, Isparta, İzmir, Karaman, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Niğde ve Uşak'tan sporcular katılıyor.

TAEKWONDO

Yıldızlar (Kız-Erkek) Grup Müsabakaları, 21-23 Mayıs tarihleri arasında üç gün sürecek. Grup yarışmalarında grup merkezlerinde her sıklette ilk 4 (1.2.3.3.) dereceyi elde eden sporcular Türkiye
birinciliği yarışmalarına katılma hakkı elde edeceklerdir. Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, törende yaptığı konuşmada, grup müsabakaları için kente gelen sporcuları tebrik ederek tüm sporculara başarılar diledi.