ŞAMPİYONLUK İÇİN SON ADIM

​​​​​​​Okul Sporları Futsal Yıldızlar Türkiye Finalleri’nde Denizli’yi başarıyla temsil eden Sıdıka Çalışkan Ortaokulu Kız Futsal Takımı, yoluna doludizgin devam ediyor. İki grupta 8 takımın mücadele ettiği finallerde oynadığı dört maçı da kazanan Denizli ekibi, Türkiye Şampiyonluğu için final maçı oynamaya hak kazandı.

Denizli’de düzenlenen Okul Sporları Futsal Yıldızlar Yarı Final Müsabakaları’nda oynadığı tüm maçları kazanarak, adını Türkiye Finalleri’ne yazdırmayı başaran Sıdıka Çalışkan Ortaokulu Kız Futsal Takımı, yoluna doludizgin devam ediyor. Kırklareli’nde düzenlenen Türkiye Finallerinde mücadele eden Denizli ekibi, finallere de fırtına gibi başladı. 2 grupta 8 takımın Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele ettiği turnuvada Denizlili kızlar, A Grubu’nda Bursa Vahide Aktuğ Ortaokulu, Ankara Şehit Eyüp Öksüz Ortaokulu ve Adana Yıldırım Beyazıt ortaokulu ile eşleşti.

GRUP ENGELİNİ TEK TEK AŞTI

Beden Eğitim Öğretmeni Nazan Bulut yönetiminde galibiyet serisine devam eden Denizli ekibi, finallerin ilk maçında Bursa Vahide Aktuğ Ortaokulu ile karşılaştı ve mücadeleyi 3-1’lik skorla kazanmayı başardı. Türkiye Finalleri’nin ikinci maçında Adana Yıldırım Beyazıt Ortaokulu ile karşılaşan Denizlili kızlar, sahadan 6-3’lük skorla galibiyetle ayrıldı. Son maçta Ankara Şehit Eyüp Öksüz Ortaokulu’nu 6-0’lık farklı skorla mağlup etmeyi başaran Sıdıka Çalışkan Ortaokulu Kız Futsal Takımı, grubunu ilk sırada tamamladı ve adını final dörtlüsüne yazdırmayı başardı.

ÇAPRAZ EŞLEŞMEDE SAMSUN İLE KARŞILAŞTI

Türkiye Şampiyonası Yarı Finali’nde B grubu ikincisi Samsun Gazi Ortaokulu ile final maçına çıkan Sıdıka Çalışkan Ortaokulu Kız Futsal Takımı, rakibini 7-2’lik farklı skorla mağlup etmeyi başardı ve Türkiye Şampiyonluğu için final oynamaya hak kazandı. Sıdıka Çalışkan Ortaokulu Kız Futsal Takımı’nın Türkiye Finali’ndeki rakibi, Adana Yıldırım Beyazıt Ortaokulu oldu. Zorlu mücadele 10.06.2023 Cumartesi (yarın) günü saat: 11.00’da oynanacak. Denizli temsilcisi, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılması halinde 2022-2023 Okul Sporları Futsal Yıldızlar Türkiye Şampiyonu olacak.