DENİZLİ FUTBOL TAKIMI SÜPER LİG’DE

Ampute Futbol 1. Lig'de play-off oynayan Denizli Engelliler Spor Kulübü, rakiplerini mağlup ederek ampute futbolda Süper Lig'e çıktı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol 1. Lig'de yer alan Denizli Engelliler Spor Kulübü, normal sezonun ardından play-off'lara kaldı. Antalya'da oynanan maçlarda Denizli temsilcisi, Anadolu Erciyes Engelliler Spor Kulübünü 2-0, MP Samsun Engelligücü Spor Kulübünü 4-0, Sakarya Bedensel Engelliler Spor Kulübünü 6-1 mağlup etti.

Gebze Belediyesi Ampute Futbol Takımı ile berabere kalan Denizli ekibi, Uysal Hydraluic Konya Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübünü 2'şer 0 yendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Spor Kulübü ile oynadığı son karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılan Denizli Engelliler Spor Kulübü, adını Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi'ne yazdırdı.

SPORCULAR KUPA VE MADALYALARINI ALDI

Antalya'da son karşılaşmanın ardından kupa ve madalya töreni düzenleni ile sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Denizli Engelliler Spor Kulübü Başkanı Gül Doğan, hedeflerine ulaştıkları için mutlu olduklarını belirtti, oyuncularına, yöönetime ve destek verenlere teşekkür etti.

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu da yaptığı açıklamada, "Denizli, Ampüte Futbolda Süper Lige yükseldi. Gül Doğan'ın başkanlığında başarılı bir sezon geçiren ve ligin ikinci yarısını namağlup tamamlayan Denizli Ampüte Futbol Takımımız, yeniden süper lige adım attı. Kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz." ifadelerini kullandı.