DENİZLİLİ SPORCULAR BİLEKLERİ BÜKTÜ

Moldova'nın Kişinev kentinde düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda milli forma ile ülkemizi temsil eden Denizlili sporcular, altın ve gümüş madalyalarla döndü.

Moldova'nın Kişinev şehrinde 8-18 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası; Gençler/Büyükler, Büyükler, Master Kategorisi ile  15 yaş kızlar-15 yaş erkekler, 18 yaş kızlar-18 yaş erkekler, 21 yaş kızlar ve 23 yaş erkekler kategorilerinde yapıldı.

Milli forma ile ülkemizi temsil eden Yeşil Çivril Belediyespor'un 15 yaş kızlar-15 yaş erkekler ile 18 yaş kızlar-18 yaş erkekler kategorilerinde mücadele veren sporcularından 60 kg.'da Rafet Korhan, 65 kg.'da Yusuf Nalçacı, 50 kg.'da Petek Çavdar ve 65 kg.'da Hasan Deniz altın madalya kazandı.

Milli takım kafilesinde yer alan Denizlili sporculardan 55 kg.'da Osman Orhanlı, 70 kg.'da Efekan Karaman ve 55 kg.'da Ela Karaışık da turnuvada ikinci olarak gümüş madalya ile yurda döndü.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, sporcuları, antrenörlerini ve kulübü tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.