VEDA SIRASI ONLARDA

​​​​​​​Denizlispor’da yaprak dökümü devam ediyor. Yeşil siyahlıların TFF 2’nci lige düşmesiyle birlikte takımdan ayrılan futbolcular kervanına Hakan Çinemre ve Muhammed Gönülaçar da katıldı. Sözleşmeleri sona eren ve boşa çıkan futbolcular, ayrılıklarını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun ligleri tescil etmesiyle birlikte, Denizlispor resmen 2’nci Lig’e düştü. Yaşanan bu gelişmenin ardından takımdan ayrılan futbolcular kervanına iki oyuncu daha eklendi. Daha önce ayrılıklarını duyuran Asım Hamzeçebi, Ömer Şişmanoğlu, Mustafa Çeçenoğlu ve Oğuz Yılmaz’ın ardından şimdi de Hakan Çinemre ve Muhammed Gönülaçar, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla takımdan ayrıldıklarını duyurdu.

“BURADAN ÜZÜLEREK AYRILIYORUM”

Denizlispor’dan ayrıldığı için üzgün olduğunu belirten Hakan Çinemre, yaptığı paylaşımda “Sevgili Denizlispor ailesi; burada geçirdiğim 2 sene de sayısız olumsuzluklara rağmen yeri geldi sevindik, yeri geldi üzüldük ama inanın hiçbir zaman fedakârlıktan vazgeçmedik. Buradan üzülerek ayrılıyorum ve inanıyorum ki Denizlispor hak ettiği yere en yakın zamanda gelecek. Beraber çalıştığım hocalarıma, başkanıma, kulüp çalışanlarına ve bizi her koşulda desteğini esirgemeyen büyük Denizlispor taraftarına sonsuz teşekkür ederim. Bir kusurumuz, bir hatamız olduysa affola” ifadelerine yer verdi.

“BOYNU BÜKÜK AYRILIYORUM”

Muhammed Gönülaçar da yeşil siyah takımdan üzgün ayrıldığını belirterek “Daha mutlu bir vedayı tercih ederdim ama olmadı. Çok güzel mutluluklara eriştiğim bu forma altında, sayısız duyguyu, mutluluğu doruklarda yaşadığım bir şehirden, boynu bükük ve buruk ayrılmanın üzüntüsü içerisindeyim. Başkanıma yöneticilerimize ve her zaman yanımızda olan bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan cefakar taraftarımıza, her an yanımızda bizle beraber olan personelimize ve 2 yıl boyunca omuz omuza verdiğim takım arkadaşlarıma veda ediyorum. Hoşça kalın” dedi.

Denizlispor’a 2021-2022 sezonu başında Kocaelispor’dan transfer edilen Muhammed Gönülaçar, iki sezonda 61 lig maçında forma giydi. İki sezonda gol katkısı üretemeyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, sadece 1 asist katkısı verebildi.

KRİTİK ANLARDA ATTIĞI KAFA GOLLERİYLE HATIRLANACAK

Denizlispor’a 2021-2022 sezonu başında Adanaspor’dan transfer olan Hakan Çinemre, iki sezonda 45 lig maçında forma giydi. İlk sezonunda oldukça başarılı ve golcü bir sezon geçiren başarılı savunma oyuncusu, 4 gol kaydetmeyi başardı. Yeşil siyahlı taraftarların attığı kritik kafa golleriyle hatırlayacağı Çinemre, ikinci sezonunda ise Yeni Malatyaspor maçında ağlara havalandırmıştı.