AMATÖR MAÇTA YÜREKLER AĞZA GELDİ

Yenicekentspor ile Serinhisar 1906 Spor arasında oynanan 2’nci Amatör Lig Play-Off maçında yürekler ağza geldi. Mücadelenin 30’ncu dakikasında, Yenicekentspor’un tecrübeli Kaptanı Mehmet Yıldız, rakip oyuncuyla çıktığı hava topunda çarpışarak, yere dengesiz şekilde düştü ve dili boğazına kaçtı. Sağlık görevlisinin anında müdahalesiyle yeniden nefes alması sağlanan Yıldız, tüm futbolculara ve tribündeki seyircilere de derin bir nefes aldırdı. 

Yenicekentspor ile Serinhisar 1906 Spor arasında oynanan 2’nci Amatör Lig Play-Off maçında yürekler ağza geldi. Yenicekentspor ile Serinhisar 1906 Spor karşılaşmasının 30’ncu dakikasında kritik bir sakatlık yaşandı.

Yenicekentspor’un tecrübeli Kaptanı Mehmet Yıldız, rakip oyuncuyla çıktığı hava topu mücadelesinde çarpışarak yere dengesiz şekilde düştü ve bir anda hareketsiz kaldı. Mehmet Yıldız’ın dilinin boğazına kaçtığı öğrenildi.

Maçın sağlık görevlisi ilk müdahaleyi saha içinde yaptı. Uzun uğraşlar sonrası Mehmet Yıldız’ın nefes alması sağlandı. Sahada bulunan tüm futbolcular ve tribündeki seyirciler de rahat bir nefes aldı. Daha sonra sahaya çağrılan ambulansla Deniz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tetkikler sonucunda durumu iyi olan Yıldız, hastaneden çıktı ve sahaya geri döndü. Maçın kalan bölümünü tel örgülerin arkasında heyecanla seyreden Mehmet Yıldız, takım arkadaşlarına destek verdi.

Talihsiz bir sakatlığı atlatan Mehmet Yıldız, sakatlandıktan sonra sadece dışarıya çıktığı anı, dilinin boğazına kaçtığı yaklaşık 15 dakikalık bölümü ise hiç hatırlamadığını söyledi.