HOKEYİN PERİLERİ TÜRKİYE İKİNCİSİ

Bölge birincisi olarak Kırklareli’nde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Hokey Türkiye Birinciliği müsabakaları kapsamında karşılaştığı Amasya Plevne Ortaokulu’na mağlup olan Atatürk Ortaokulu Yıldız Kızlar Hokey Takımı, Türkiye ikincisi olarak ilçeye döndü.

 

Atatürk Ortaokulu Yıldız Kızlar Hokey Takımı, Gençlik Spor Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu Okul Sporları Yıldızlar Hokey il yarışmalarında birinci olarak Muğla’da düzenlenen bölge yarışmalarına katılma hakkı elde etti. Muğla’da düzenlenen bölge yarışmalarında şampiyon olan Acıpayamlı hokeyin perileri, Kırklareli’nde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Hokey Türkiye Birinciliği müsabakalarına katılma hakkı elde etti. Türkiye Şampiyonasının finalinde Amasya Plevne Ortaokulu ile karşı karşıya gelen Atatürk Ortaokulu Yıldız Kızlar Hokey Takımı, rakibine mağlup olarak Türkiye ikincisi oldu. 

Hokeyin perileri ikincilik madalyasıyla Acıpayam’a döndü. Okulun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Altın kızlarımızı, değerli ailelerini ve Antrenörümüz Muhlis Demirel'i, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Rıdvan Gençoğlu’nu tebrik ederiz. Ayrıca bize büyük desteği olan Kaymakamımız Mustafa Gürbüz, desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr.Hulusi Şevkan’a, her an gece gündüz yanımızda olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman İzgi’ye çok teşekkür ederiz. Başarımızı tüm ilçemize armağan ediyoruz” denildi.