KUPAYI HASTANEDE KALDIRDI

Denizli 2’nci Amatör Lig Play-Off grubunda Serinhisar 1906 Belediyespor ile Gökbörügücüspor arasında oynanan mücadelede Serinhisar 1906 Belediyespor’un tecrübeli futbolcusu Okan Çoğan’ın ayağı kırıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan futbolcunun ayağı alçıya alındı. Şampiyon olan takım arkadaşları maçtan sonra soluğu hastanede aldı,  kupayı Okan’a  verdi.

Fatih Salmansar 2’nci Amatör Lig Play-Off grubunda oynanan Gökbörügücüspor ile Serinhisar 1906 Belediyespor mücadelesinde talihsiz bir sakatlık yaşandı. Serinhisar 1906 Belediyespor’un tecrübeli futbolcusu Okan Çoğan’ın, Gökbörügücüspor’un kalecisi Serhat ile yaşadığı ikili mücadele sonrası ayağı kırıldı. Ambulansla en yakın hastaneye kaldırılan futbolcunun iki yerden kırıldığı tespit edilen ayağı alçıya alındı.

Bitiş düdüğü ile  şampiyon olan ve Denizli 1’nci Amatör Lig’e yükselen Serinhisar 1906 Belediyespor yönetimi ve futbolcuları soluğu hastanede, Okan Çoğan’ın yanında aldı. Yaşanan talihsiz olaydan sonra şampiyonluğa fazla sevinemediklerini söyleyen Serinhisar 1906 Belediyesporlu yöneticiler ve futbolcular, kupayı Okan Çoğan’a vererek buruk bir sevinç yaşadı. 

sakatlık

Serinhisar 1906 Belediyespor’