SARIKAYA İCRAATLARINI ANLATTI, “YOLA DEVAM” DEDİ

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayşe Sarıkaya, 4 Temmuz günü yapılacak 16. Olağan Genel Kurul’da yeniden aday olduğunu açıkladı. 2021 yılında yapılan genel kurul öncesinde değişim ve gelişim sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Sarıkaya, “Değişimi gerçekleştirdik, sıra gelişimde” dedi.

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK), 4 Temmuz Salı günü Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde 16. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirecek. Mevcut Başkan Ayşe Sarıkaya, yaklaşık 470 delegenin oy kullanacağı seçimli olağan genel kurul öncesinde Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyerek yeniden aday olduğunu açıkladı.

“DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRDİK, SIRA GELİŞİMDE”

Ekibinde bulunan İsmail Ömer Sarıkaya, İsmail Tolcu, Ahmet Yıldırım, Volkan Kösea, Mustafa Karapınar, Gül Doğan, Hasan Arslan ile Mehmet Kaçmaz’ın da katıldığı toplantıda konuşan Sarıkaya, pandemiye rağmen  birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti. Kulüplerle iş birliği ve dayanışma içerisinde olduklarını belirten Sarıkaya, “Görev süremizde gece gündüz demeden çalıştık. Değişim ve gelişim sloganıyla başlattığımız seçim programımızda, değişimi gerçekleştirdik, sıra gelişimde. İki yıl gibi kısa bir sürede birçok projeyi gerçekleştirdik. Lig isin sponsorlukları ile gelir sağlayarak bu gelirlerin amatör kulüplerimizin ihtiyaçlarının giderilmesinde kullandık. Kulüplerin vize-referans bedellerini federasyon olarak karşıladık. Yeni dönemde göreve gelmemiz halinde gelişimi arttırmak için yeni projeler üreteceğiz. Her şey Denizli amatör sporunun başarısı için. Kazanan kulüpler olacak, kazanan spor olacak ” diye konuştu.

İŞ DÜNYASINA ÇAĞRI

Yeni dönemde yapacağı projeler hakkında da ipucu veren Sarıkaya, “Kulüplerimiz artık daha bilinçli. Akademik anlamda, teknik anlamda birlikte görev yapacakları, kiminle yol ilerleyecekleri konusunda daha bilinçliler. Biz onların yol göstericisi oluyoruz. Denizlispor ile de işbirliği içerisindeyiz. Denizli’deki spor paydaşları ile birlikte daha başarılı olmak için çaba sarf edeceğimizi söylemek istiyorum. Spor, insanları bir araya getiren en büyük olgu. Spor dilinin Denizli’de kullanılmasını istiyorum. Çünkü Denizli, turizm, ticaret, ekonomi kentidir. Spor kenti de olmalı ki, entegre bir şekilde daha büyük hedeflere birlikte ilerlemeli. Buradan iş dünyasına da sesleniyorum. En azından bir spor kulübü ya da sporcuya sponsor olsunlar. Sporun evrensel dilinde, fair-play ruhunda buluşalım, yeni başarılara imza atalım” dedi.