KOCASERT YENİDEN TFF YÖNETİMİNDE

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Ankara’da gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Büyükekşi’nin yönetim kurulu listesi de belli oldu. Büyükekşi’nin göreve geldiği ilk dönemde de yedek üye listesinde yer alan Denizlili İş insanı Süleyman Kocasert, yeniden yedek üye olarak seçildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Ankara'da gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Mehmet Büyükekşi yeniden başkan seçildi.Genel kurula Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, FIFA, UEFA temsilcileri, kulüp başkan ve yöneticileri ile delegeler katıldı. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi, seçime tek aday olarak girdi. 191 oy kullanıldı. Büyükekşi, 169 oy ile yeninden TFF Başkanı seçildi. 22 oy geçersiz sayıldı.

SÜLEYMAN KOCASERT YENİDEN LİSTEDE YER ALDI

Büyükekşi’nin göreve geldiği 2022 yılında yapılan genel kurulda da yedek üye listesinde yer alan Denizlili iş insanı Süleyman Kocasert, yeniden yedek üye seçildi. Yönetim Kurulu asil listede İbrahim Burkay, Yusuf Günay, Yalçın Orhan, Alkın Kalkavan, Hamit Altıntop, Müslüm Özmen, Volkan Can, Ali Düşmez, Erman Kalkandelen, Ramazan Üçdan, Ruşen Çetin, Mustafa Eröğüt, Şafak Müderrisgil, Haluk Kalyoncu, yedek listede ise Talat Papatya, İdil Karademirlidağ Suher, Fuat Guguloğlu, Murat Şahin, Özen Kuzu, Habil Yazıcı, Abdullah Altınkum, Cengiz Erdem, Süleyman Kocasert, Cem Gün, İbrahim Gökhan Kasapoğlu, Şevket Çelik, M. Taha Güvendi, Remzi Ay yer aldı.