DENİZLİ’NİN SULTANLAR’I NAMAĞLUP ŞAMPİYON

TFF Kadınlar 3’ncü Ligi’nde Denizli’yi başarıyla temsil eden Sultanlarspor Kadın Futbol Kulübü, normal sezonu ve Play-Off’ları namağlup tamamlayarak şampiyon oldu ve adını TFF Kadınlar 2’nci Ligi’ne yazdırmayı başardı.

TFF Kadınlar 3’ncü Ligi 8’nci grupta mücadele eden Denizli temsilcisi Sultanlarspor Kadın Futbol Kulübü, 5 takımlı grubu 24 puanla lider tamamladı. Oynadığı 8 maçta mağlubiyet almayan Denizli ekibi, 64 gol kaydederken kalesinde  sadece 2 gol gördü. Teknik sorumlu Ahmet Özeren yönetiminde Play-Off oynamaya hak kazanan kırmızı siyahlılar, ilk maçta İstanbul temsilcisi Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor ile eşleşti.

PLAY-OFF’LARDA DA AYNI BAŞARIYI SÜRDÜRDÜLER

Eskişehir’de oynanan Çeyrek final mücadelesinde rakibini 5-0’lık farklı skorla mağlup etmeyi başaran Denizli ekibi, adını yarı finale yazdırdı. Kırmızı siyahlıların gollerini 1’nci dakikada rakip takım oyuncusu Özge Şengel kendi kalesine atarken, 23 ve 80’nci dakikalarda İlayda Balkaya, 69’ncu dakikada Damla Kaya ve 71’nci dakikada Zeynep Nisa Üzümcü kaydetti.

YARI FİNALDE RAKİP GENÇLERBİRLİĞİ OLDU

Sultanlarspor Kadın Futbol Kulübü’nün yarı finaldeki rakibi köklü Başkent temsilcisi Gençlerbirliği oldu. Kütahya’da oynanan mücadeleyi Denizli ekibi Damla Kaya’nın kaydettiği gollerle 2-0 kazanmayı başardı ve finale çıktı.

ŞAMPİYONLUK UZATMALARDA GELDİ

Sultanlarspor, final maçında Bursa Demiryolu Gençlik ve Spor Kulübü ile eşleşti. Kütahya’da oynanan ve normal süresi 1-1’lik eşitlikle biten karşılaşmayı, uzatma sürelerinde Denizli Sultanlarspor 2-1 kazanmayı başardı ve şampiyon oldu. Maçın ardından şampiyonluğu dolasıya kutlayan Denizli Sultanlarspor, yeni sezonda Denizli’yi TFF Kadınlar 2’nci Ligi’nde temsil edecek.