“HERKESİN BEĞENECEĞİ BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ”

​​​​​​​Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Yukatel Merkezefendi Basket Asbaşkanı Veli Tefenlili, yeni sezona ve transfer çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Ligin düşük bütçeli takımı olmalarına rağmen doğru takımı kurduklarını belirten Asbaşkan Veli Tefenlili, “Yeni sezonda da herkesin sevdiği güzel bir takım oluşturacağız” dedi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Yukatel Merkezefendi Basket’te yeni sezon çalışmaları sürüyor. Transferde ilk hamleleri yerli rotasyonuna yapan yeşil siyahlılar, TED Ankara Kolejliler takımından Ömer Yasir Küçük ve Balıkesir BŞB'den Berke Aygündüz kadrosuna kattı. Arca Tülüoğlu, Ayberk Olmaz ve Nikos Rogkavopoulos takımdan ayrılan oyuncular oldu.

Yeni sezon yapılanmasına dair çalışmalarını sürdüren yeşil siyahlı kurmaylar, geçen sezon olduğu gibi “düşük bütçelere doğru takımı kurma” politikasını izleyecekler. Bu kapsamda Yukatel Merkezefendi Basket Asbaşkanı Veli Tefenlili, yeni sezona ve transfer çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

“YENİ SEZON İÇİN KOLLARI SIVADIK”

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde çok iyi bir sezon geçirdiklerini ve iyi maçlar çıkardıklarını belirten Asbaşkan Tefenlili, “Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basketbol takımı olarak seyircisiyle bütünleşen, güzel basketbol oynayan, centilmence mücadele eden bir takım oluşturduk. Gerçekten; hocasından, staffına, oyuncusuna kadar. Buradaki en başta Başkanımız Veli Deveciler ve yönetimi, Belediye Başkanımız Şeniz Doğan’ın destekleriyle güzel bir sezon geçirdik. Şimdi artık bu sezona bıraktık, yeni sezona bakıyoruz. Sezon bitince hemen yeni sezon çalışmaları başlıyor. Hayat durmuyor devam ediyor. İnşallah seneye de gerçekten mücadeleci güzel, taraftarın sevdiği, izlemekten hoşlandığı bir takım oluşturmaya yeniden başladık, kolları sıvadık. İnşallah herkesin sevdiği güzel bir takım oluşturacağız. Aynı sinerjiyi, aynı enerjiyi tekrar bekliyoruz dolu tribünler önünde. Çünkü basketbol böyle güzel. Dolu tribünler önünde oynanınca, seyirciyle bütünleşince daha güzel oluyor. Ligin en düşük bütçeli takımıyız ama işte biliyorsunuz para ile olmuş olsa birçok takımların yaptıklarını gördük. Onun için biz doğru takımı, doğru bütçeyle oluşturmaya çalışıyoruz. Yine aynı şekilde bu sezonda onu yapacağımızı düşünüyoruz” açıklamalarında bulundu.