YABANCILARLA YOLLAR AYRILDI

​​​​​​​Yukatel Merkezefendi Basket’te transfer hareketliliği sürüyor. Transferlere yerli rotasyonuyla başlayan Denizli ekibi, kadroda yer alan beş yabancı oyuncuyla yollarını ayırdı. Sözleşmeleri sona eren Polonyalı Gielo, Yunan Rogkavopoulos, Kanadalı Rathan Mayes, ABD’li Manny Harris ve Trinidad Tobagolu Hamilton takımdan ayrıldı. Kadroda tek yabancı kalan Andrew Harrison’ın durumu belirsiz. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla oyunculara teşekkür edildi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Yukatel Merkezefendi Basket’te transfer hareketliliği sürüyor. Yeşil siyahlı ekipte kadro yapılanması geçen sezon olduğu gibi ‘sil baştan’ oluşturuluyor. Takımın ligde kalmasında büyük pay sahibi olan yabancı oyuncular takımdan ayrıldı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada sözleşmeleri sona eren Polonyalı Gielo, Yunan Rogkavopoulos, Kanadalı Rathan Mayes, ABD’li Manny Harris ve Trinidad Tobagolu Hamilton ile yolların ayrıldığı belirtildi.

“BU ŞEHİRDE BİR İZ BIRAKTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla oyunculara teşekkür edildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bir dönemin sona erdiğini duyurmak zorundayız. Birlikte kazandığımız zaferler, birlikte yaşadığımız heyecanlar, birlikte aşılan zorluklar... Hepsi unutulmaz oldu. Sahada ter döken, mücadele eden ve Merkezefendi'nin onurunu her zaman koruyan bu değerli oyuncularımıza teşekkür ediyoruz. Hepiniz, bu takımın ruhunu, azmini ve tutkusunu yansıttınız. Hepiniz, Şehrin Efendileri oldunuz. Her birinizin yeni takımlarınızda başarılar diliyoruz. Merkezefendi'nin kapısı sizlere her zaman açık olacak. Bu formayı taşıdığınız için, bu şehirde bir iz bıraktığınız için teşekkür ederiz. Her zaman bir parçanız bizimle kalacak.”