BUSE ERTEKİN MİLLİ FORMA İLE ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Eskişehir'de düzenlenen Türkiye Yunus Emre Yol Şampiyonasından çifte şampiyonlukla dönen Hatice Buse Ertekin, Slovenya'da yapılacak olan Avrupa Gençlik Olimpik Festivali'nde milli forma ile ülkemizi temsil edecek.

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Yunus Emre Yol Şampiyonası, 22-25 Haziran tarihlerinde Eskişehir'de gerçekleştirildi. Pamukkale Su Sporları Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Hatice Buse Ertekin'in Denizli'yi temsil ettiği yarışmalar sonunda; U-17 Kadınlar kategorisinde "Zamana Karşı" ve "Yol Yarışı" Disiplinlerinde Ertekin, açık ara farkla Türkiye Şampiyonu oldu.

Pamukkale Su Sporları Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Buse Ertekin, bu başarısı ile 22-29 Temmuz tarihlerinde Slovenya'da yapılacak olan Avrupa Gençlik Olimpik Festivali'nde (EYOF) millî forma ile ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizli'yi temsil eden kulübü, sporcuyu ve antrenörü Ali Aktaş'ı kutlayarak başarılarının devamını diledi.