BÜLENT ERTUĞRUL GENÇLERDEN MEMNUN

Transfer yasağı bulunan ve birçok as oyuncusuyla yollarını ayıran Denizlispor, genç ağırlıklı kadrosuyla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Bülent Ertuğrul nezaretinde çalışan yeşil siyahlı ekip, günde çift idman yapıyor. Dayanıklılık testlerinden başarıyla geçen ve idmanlardaki hırslarıyla dikkat çeken genç oyuncular, şimdiden forma rekabetine girdi.

Bu sezon TFF 2’nci ligde mücadele edecek Denizlispor, teknik direktör Bülent Ertuğrul nezaretinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. İki hafta önce sezon açılışını yapan ve genç ağırlıklı kadrosuyla çalışmalara başlayan Horozlarda, altyapıdan kadroya dahil edilen futbolcular takıma adapte oldu. Teknik direktör Bülent Ertuğrul, genç oyuncuların antrenmanlarda gösterdikleri hırs ve istekten oldukça memnun.

KAMP PROGRAMI NETLEŞİYOR

Haluk Ulusoy tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Denizlispor, ilk etap kampı için 18-19 Haziran’da Afyon’a gidecek. Kocaelispor ile hazırlık maçı planlayan yeşil siyahlılar, kampın ardından Denizli’ye dönecek. İkinci etap kampını Ağustos ayının başında Isparta, Afyon ya da Bolu’da geçirecek Denizli ekibi, burada yapılacak hazırlık maçlarıyla lige hazır hale gelecek.

YÖNETİM OYUNCULARI İKNA ÇABASINDA

Geçen sezon kadroda yer alan ve sözleşmeleri sona eren Okan Derici, Emre Sağlık, Erdal Akdarı ve kaptan Gökhan Süzen ile görüşmeler sürüyor. Yeşil siyahlı kurmayların oyuncularla temas halinde olduğu, ancak rakamlar konusunda henüz mutabakata varılamadığı öğrenildi. Tecrübeli isimlerin takımda kalmaktan yana oldukları belirtilirken, yönetim oyuncularla yeniden görüşüp, takımda tutmak istiyor.

“ÇOK YETENEKLİ OYUNCULAR VAR”

Yeni sezon hazırlıklarını denizliyeniolay.com’a değerlendiren Teknik Direktör Bülent Ertuğrul, altyapıda gelecek vaat eden, çok yetenekli oyuncuların olduğunu belirtti. Takımın yüzde 80’ini genç oyuncuların oluşturduğunu belirten Ertuğrul, “Her yaş grubundan yetenekli oyuncuları A takıma aldık. Muhammet Eren Kıryolcu ve Emre Yıldırım kiralıktan döndü. U-15 grubunda Ertuğrul Yıldırım’ı, A takıma çıkardık. On numara pozisyonunda oynuyor. Bizzat takip ettiğim bir oyuncuydu. 17 yaşında Mustafa Kaçan var. Dayanıklılık testinde ilk 3’e girdi. Gerçekten altyapımızda çok yetenekli oyuncularımız var. Bu oyuncuların fiziksel gelişimlerini sağlayacağız. Gerek kendi gruplarında, gerekse A takımda tecrübe kazanacaklar. Maçlarını takip edeceğiz. Bu oyuncuları takımımıza kazandırmak için uğraşıyoruz. Biz onlara çok güveniyoruz.Onlar da bu fırsatı iyi değerlendirmeli. Yapacağımız hazırlık maçlarıyla birlikte takım ruhunu ve birlikte oynama alışkanlığını da kazanacaklar. Lige kadar en iyi şekilde takımımızı hazırlamak istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde sürüyor” diye konuştu.