DENİZLİ TÜRFAD’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Son iki dönemdir MHK yönetiminde yer alan Ahmet İbanoğlu, Türkiye Futbol Adamları Derneği Denizli Şubesi Başkanı seçildi. İbanoğlu, tek listeyle gidilen seçim sonucu görevi Mustafa Baysal’dan devraldı.

Türkiye Futbol Adamları Derneği Denizli Şubesi Genel Kurulu, hafta içinde yapıldı.  1988 yılında kurulan TÜRFAD, Türk futbolunun gelişimi için projeler üretip; spor kulüplerine, kamu kurum ve kuruluşlarına görüş, uyarı ve destek vermek, işbirliğinde bulunmak gibi sorumluluklar üstleniyor.  

Kariyerine 1981 yılında futbol hakemi olarak başlayan,  uzun yıllar Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapan Ahmet İbanoğlu, 2022-2023 sezonunda iki dönem Merkez Hakem Kurulu içinde yer aldı. 17 yıl Türkiye Profesyonel Liglerinde hakemlik yapan İbanoğlu, ardından 16 yıl Süper Lig Hakem Gözlemcisi, TFF Futbol Hakemleri Genel Merkez Yönetim Kurulu ve İcra Kurulları Üyeliği, Hakem Eğitimciliği ve Hakem Mentörü görevlerinde bulundu. TÜRFAD Denizli Şubesinin genel kurulunda tek aday gösterilerek başkanlığa getirilen İbanoğlu, önceki dönem başkanı Mustafa Baysal’dan görevi devraldı.   

İbanoğlu, bugüne kadar TÜRFAD’da başkanlık yapan değerli futbol adamlarına emekleri için teşekkür etti, “Aldığımız sorumluluğun bilinciyle hizmet edeceğiz. Mevcut projelere yenilerini ekleyerek yönetim kurulundaki arkadaşlarımla Türk futbolu için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi. TÜRFAD Denizli Şubesi İbanoğlu başkanlığında Ümit Alptekin, Ertan Kesgin, Hikmet Olgun ve Levent Öztaş’tan oluştu.