HOROZ'A TALİP VAR!

Geçtiğimiz günlerde sponsorlukları sona eren ve maddi anlamda tamamen çıkmaza giren Denizlispor’a yeni bir kaynak ortaya çıktı. İngiliz menşeli IKAR Holdings’in Denizli temsilcisiyle temas halinde olduğu öğrenildi. Görüşmelerin isim sponsorluğu ya da kulüp satışı üzerinden ilerlediği öğrenildi.

Maddi anlamda büyük sıkıntılarla boğuşan ve önümüzdeki sezon TFF 2’nci Lig’de mücadele edecek olan Denizlispor ile İngiliz menşeli IKAR Holdings arasında sıcak saatler yaşanıyor. IKAR Holdings bünyesinde bulunan Londra merkezli IKAR Sports kuruluşunun, Denizlispor Başkan Yardımcısı Ali İnceören’den kulübün finansal durumu hakkında bilgi istediği öğrenildi.

Denizlispor’a kaynak arayışında olan yönetimin önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurup, yeniden bir üst lige ve oradan da tekrar Süper Lig’e yükselebilmek için İngiliz yatırımcı grubu IKAR Holdings yetkilileri ile ön görüşmelere başladığı öğrenildi. Denizlispor Başkan Yardımcısı Ali İnceören’in, IKAR Sports yetkilileri ile görüşmeleri bizzat gerçekleştirdiği belirtildi.

Görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği ve önümüzdeki günlerde daha somut adımların atılma olasılığının olduğu gelen bilgiler arasında.