LEVENT KARTOP SÜPER LİG’DE

Denizlispor'un eski futbolcularından olan ve son olarak TFF 3. Lig ekiplerinden Kuşadasıspor'da teknik direktörlük yapan Levent Kartop, Süper Lig ekibi Demir Grup Sivasspor'da Servet Çetin'in yardımcısı oldu.

MUSTAFA DEĞİRMENCİOĞLU

Profesyonel futbol hayatına 1997'de Denizlispor'da başlayan Süper Lig ve 1. Lig takımlarında yeşil sahalarda top koşturan Levent Kartop, oyunculuk kariyerinin ardından Denizlispor'da antrenörlüğe başladı. İki dönem Denizlispor'un da profesyonel takım antrenörlüğünü üstlenen Kartop, en son TFF 3. Lig ekiplerinden Kuşadasıspor'da teknik direktörlük yaptı.

LEVENT KARTOP SÜPER LİG’DE

Demir Grup Sivasspor'da Rıza Çalımbay'ın ayrılığından sonra takımın başına, Çalımbay’ın yardımcı antrenörlüğünü yapan Servet Çetin getirildi. Çetin'in yardımcı antrenörlüklerine ise Zafer Uysal, Levent Kartop ve Hasan Haykır getirildi. Denizlili Levent Kartop, Servet Çetin ile beraber Süper Lig ekibi Sivasspor'u çalıştıracak. Kartop, daha önce Denizlispor'da Mehmet Özdilek, Bülent Uygun ve Yücel İldiz gibi deneyimli isimlerle çalışmıştı.

LEVENT KARTOP SÜPER LİG’DE