HOROZKENTSPOR TRANSFERDE HIZ KESMİYOR

TFF Kadınlar 1’nci Ligi’nde mücadele eden Horozkentspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. İki Brezilyalı oyuncu transferiyle adından söz ettiren Denizli ekibi, Gaziantep Asyaspor takımında forma giyen Birsen Güçlü ve Ayça Tekmen'i renklerine bağladı.

Geçen sezon Süper Lig biletini final maçında kaybeden Horozkentspor, bu sezon işi sıkı tutuyor. Hedefini TFF Kadınlar Süper Ligi olarak belirleyen Denizli ekibi, bu kapsamda kadroyu güçlendirmeye devam ediyor. Brezilyalı Lidiane Lopes Ribeiro ve Brezilyalı Tcheury Harumy Goya’yı kadrosuna katarak, transfer çalışmalarına start veren yeşil siyahlılar, geçen sezon Süper Lig’e yükselen Gaziantep Asyaspor’dan Ayça Tekmen ve Birsen Güçlü’yü renklerine bağladı.

AYÇA TEKMEN VE BİRSEN GÜÇLÜ HOROZKENT'TE

Daha önce Fatih Karagümrük, Hatayspor gibi Süper Lig takımlarında forma giyen tecrübeli sağ bek oyuncusu Ayça Tekmen,  geçtiğimiz sezon Gaziantep Asya Spor’da oynadı. 13 maçta 4 asist katkısı sağlayan Ayça, önümüzdeki sezon Süper Lig yolunda yeşil siyahlı formayla ter dökecek.

Geçtiğimiz sezon Gaziantep Asya'da forma giyen Birsen Güçlü ise daha önce Fomget ve Hatayspor gibi Süper Lig takımlarında yer aldı. Geçtiğimiz sezon takımına 13 maçta 3 gol 7 asist katkısı bulunan genç oyuncu, bu yıl Horozkent formasını giyecek.