HOROZKENT, 2 OYUNCUSUYLA SÖZLEŞME YENİLEDİ

TFF Kadın Futbol 1’nci liginde mücadele Denizli temsilcisi Horozkentspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Dış transferde önemli hamlelere imza atan yeşil siyahlılar, iç transferde de iki oyuncu ile sözleşme yeniledi.

Yeni sezonda hedefini Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi olarak belirleyen Horozkentspor, teknik direktör Osman Kıraç’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Dış transferde kritik hamlelere imza atan Denizli ekibi, iç transferde de iki önemli oyuncuya imza attırdı.

Yeşil siyahlılar geçen sezon takımın önemli oyuncularından Sıla Eldireklioğlu ile sözleşme uzattı. Geçtiğimiz sezon forma giydiği 22 maçta 11 gol, 10 asist katkı sağlayan genç oyuncu, Başkan Vekili Abdulbaki Aras ve Teknik direktör Osman Kıraç eşliğinde yeni sezon için sözleşmesini imzaladı.

ESKİ KALECİ, YENİ STOPER

Horozkentspor’un altyapısından yetişen genç oyuncu Hazal Çimenoğlu, 2023-2024 sezonu için sözleşmesini yeniledi. Geçtiğimiz yıllarda Denizli ekibinin kalesini de koruyan yetenekli futbolcu bu sezon takımda stoper olarak görev yapacak. Hırsı, gücü ve takipçiliği ile bilinen Hazal'ın bu yıl defansta büyük katkı sağlaması bekleniyor.