DENİZLİSPOR, EFELER 09 FK’YI FARKLI MAĞLUP ETTİ

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Denizlispor, antrenman maçında Aydın ekibi Efeler 09 FK ile karşılaştı. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleden yeşil siyahlılar, 4-1’lik skorla galibiyetle ayrıldı.

MUSA UÇAK

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Denizlispor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Denizli’de çalışmalarını sürdüren yeşil siyahlılar, antrenman maçında Aydın ekibi Efeler 09 FK’yı sahasında konuk etti. Deniz Atatürk Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısını 27’nci dakikada Bekir Turaç Böke ve 42’nci dakikada Emre Furtana’nın attığı gollerle, Denizlispor 2-0 önde tamamladı.

DENİZLİSPOR, EFELER 09 FK’YI FARKLI MAĞLUP ETTİ

İkinci yarıya da hızlı başlayan Denizli temsilcisi, Efeler 09 kalesinde tehlikeli pozisyonlar buldu. Horozlar mücadelenin 66’ncı dakikasında Bekir’in penaltıdan attığı golle farkı üçe çıkardı. Aydın temsilcisi aradığı golü 71’nci dakikada Enescan Özdemir ile buldu. Denizlispor mücadelenin son dakikalarında Bekir ile bir gol daha buldu ve karşılaşma Denizlispor’un 4-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

DENİZLİSPOR, EFELER 09 FK’YI FARKLI MAĞLUP ETTİ