DENİZLİLİ OTOBÜS ŞOFÖRÜ’NDEN TEPKİ ADAYLIĞI

Uzun yıllar Denizli Büyükşehir Ulaşım A.Ş. bünyesinde otobüs şoförlüğü yapan 50 yaşındaki fanatik Denizlisporlu Necati Şenli, 10 Ağustos Perşembe günü yapılacak Olağanüstü Kongrede, Denizlispor’a başkan adayı olduğunu açıklayarak tepkisini dile getirdi. Denizlispor’u hayatının merkezine koyan ve memleket sevdası için camiayı sahipsiz bırakmak istemediğini söyleyen Şenli, “Bir asgari ücretim var, bir emekli maaşım var. Arabamı satarım, yine başkanlık yaparım” diye konuştu.

Tarihinin en kötü dönemini geçiren Denizlispor’da, 10 Ağustos 2023 Perşembe günü, saat 18.30’da EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılacak. Mevcut başkan Mehmet Uz’un aday olup olmayacağı henüz netlik kazanmazken, mali sıkıntıların çok fazla olduğu camiada, başkan adayı çıkmadı.

Kongreye sayılı günler kala sessizlik sürerken, bu sessizliği fanatik Denizlispor taraftarı emekli otobüs şoförü Necati Şenli bozdu. Uzun yıllar Denizli Büyükşehir Ulaşım A.Ş. bünyesinde otobüs şoförlüğü yapan Denizlisporluların yakından tanıdığı ve sevdiği Necati Şenli, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

“ARABAMI SATAR, YİNE BAŞKANLIK YAPARIM”

Sadece bir asgari ücreti, bir emekli maaşı olduğunu belirten gerekirse ‘arabamı satar, yine başkanlık yaparım diyen fanatik Denizlisporlu Necati Şenli, “Memleket sevdası için kongrede başkanlığa adayım. Denizlispor’u kimse sahipsiz sanmasın. Denizlispor bizim her şeyimiz. Ekibimi oluşturdum. Yönetim listem hazır. Çoğu taraftarlardan oluşuyor. Hepsi işinde gücünde insanlar. Eskişehirspor örneğinde olduğu gibi, taraftarlar olarak kulübümüze her zaman sahip çıkarız. Denizlispor her zaman büyüktür. Hiçbir zaman sahipsiz kalmaz. Her başkan kendi döneminin borcunu ödemeli. Denizlispor’un yeri burası değil. Memleketine sahip çıkacak birçok arkadaşım var. Hepsi elini cebine atar. Bunlardan daha iyi iş yaparız” diye konuştu.

“BAŞKAN’A ÇIKTIM, MAVİ OTOBÜS KULLANMAM DEDİM”

Denizlispor sevdasıyla yakından tanınan Necati Şenli, fanatikliğini Denizli Büyükşehir Belediye otobüslerine yansıttı. Ulaşım A.Ş. bünyesinde çalıştığı dönemde Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanına gittiğini belirten Şenli, “O dönem otobüslerimiz mavi renkteydi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın yanına gittim ve ‘mavi renkte otobüs kullanmak istemiyorum’ dedim. Otobüslerin rengini yeşil siyah yaptırdım” dedi.