DENİZLİSPOR’UN RAKİBİ UŞAKSPOR

Yeni sezon hazırlıklarını Haluk Ulusoy tesislerinde sürdüren Denizlispor, gruptaki rakiplerinden Uşakspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak mücadele 10 Ağustos Perşembe günü (Yarın) saat 17.00'de başlayacak.

Yeni sezonda TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Denizlispor, hazırlıklarını teknik direktör Bülent Ertuğrul nezaretinde sürdürüyor. Haluk Ulusoy tesislerinde çalışmalarını sürdüren yeşil siyahlılar, gruptaki rakiplerinden Uşakspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Daha önce Kocaelispor ve Efeler FK ile hazırlık maçı yapan Denizli ekibinin üçüncü maçı olacak.

10 Ağustos Perşembe günü (Yarın) Uşak 1 Eylül Stadında oynanacak karşılaşma saat 17.00'de başlayacak.

Yoğun bir tempo içerisinde sezona hazırlandıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Ertuğrul, "Kendi tesislerimizde yoğun bir çalışma temposu içerisinde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızda geldiğimiz nokta, eksiklerimiz, iyi olduğumuz yönler ve genç oyuncularımızın maç tecrübesi yakalaması açısından hazırlık maçlarının çok faydası var. Sezonun ilk maçına kadar da mümkün olduğu kadar değişik takımlarla hazırlık maçı oynamak için girişimlerimizi sürdürüyoruz. İlk iki hazırlık maçında ortaya iyi mücadele koyduk. Ligde de rakibimiz olan Uşakspor ile oynayacağımız maç son durumumuzu görme açısından bize büyük katkı sağlayacak" dedi.