ÇALIKÖYSPOR TRANSFERLERE BAŞLADI

Denizli 1'inci Amatör Ligi takımlarından Çalıköyspor, transfer çalışmalarına başladı. Tavas ekibi, Gökay Dinç, Tayfun Tuncay ve Mehmet Ali Karaşahin'i renklerine bağladı.

Denizli 1'inci Amatör Ligi takımlarından Çalıköyspor, transfer çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz sezon Çalıköyspor'da teknik direktörlük yapan Muhsin Sezer, bu sezonda da takımının başında olacak. Transfer çalışmalarına başlayan ve ilk olarak teknik direktör konusunu çözen Çalıköyspor'da, hedef Denizli Süper Amatör Ligi'ne yükselmek.

Tavas ekibi, İstiklalspor'dan deneyimli stoper Gökay Dinç, yine İstiklalspor'dan kanat oyuncusu Tayfun Tuncay ve Kızılcaspor'dan sol bek Mehmet Ali Karaşahin'i renklerine bağladı.

Transferler ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Çalıköyspor Başkan Yardımcısı İrfan Ozgan, “Geçtiğimiz sezonda şansız puan kayıpları yola hedefimize ulaşamadık. Ama futbolcularımızın azmi ve performansından memnun kaldık. Bu sezonda tekrar Muhsin Sezer hocamızla anlaştık. Hocamızla yaptığımız istişare sonucunda transferlerimize başladık. İstiklalspor'dan deneyimli stoper Gökay Dinç, yine İstiklalspor'dan kanat oyuncusu Tayfun Tuncay ve Kızılcaspor'dan sol bek Mehmet Ali Karaşahin'i renklerimize bağladık. Kendilerine güveniyoruz. İlerleyen günlerde yeni transferleri açıklayacağız” diye konuştu.

Takıma yeni katılan oyuncular, kendilerine güvenenleri mahçup etmeyeceklerini ve Çalıköyspor’a şampiyonluk yaşamaya geldiklerini söylediler.