BÜLENT ERTUĞRUL: "BİZİ BU SAVAŞTA YALNIZ BIRAKMAYIN"

Denizlispor, TFF 2. Lig Kırmızı Grupta pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Amed Sportif Faaliyetler maçının hazırlıklarını sürdürürken, yeşil-siyahlı takımın teknik direktörü Bülent Ertuğrul, camiaya destek çağrısında bulundu.

Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Denizlisporlu futbolcular, pazar günü deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak. Yeşil-siyahlılar ligin ilk haftasında 27 Ağustos Pazar günü saat 20.00'de Diyarbakır Stadyumunda Amed Sportif Faaliyetler ile yapacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör Bülent Ertuğrul nezaretinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Yeşil-siyahlı takımın teknik direktörü Bülent Ertuğrul, lig başlangıcı öncesi sosyal medya hesabından camiaya yaptığı açıklamada, "Büyük Denizlispor Ailesi, Lig haftasına girdik. Ekibim ve futbolcu kardeşlerimle birlikte 2 aydır gece gündüz çalışıyoruz. Herkes transfer tahtası, kadro mühendisliği, kamp derdine düşerken, biz 30’u altyapımızdan yetişmiş 32 futbolu kardeşimizle kendi tesislerimizde çalıştık. ‘Bu savaşta varız’ dedik. Sizden ricam; bu kulüpte yetişmiş, futbol oynamış, UEFA Kupası destanında ter dökmüş ve kaptanlığını yapmış bir kardeşiniz olarak bizi bu savaşta yalnız bırakmamanızdır." ifadelerine yer verdi.