HOROZ, DİYARBAKIR’A GİTTİ

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ilk maçında Amed Sportif Faaliyetler'e konuk olacak Denizlispor, maçın hazırlıklarını tamamladı ve Diyarbakır’a gitti. Yeşil siyahlıların kafilesinde 21 futbolcu yer aldı. Pazar günü saat: 20.00’da Diyarbakır Stadı’nda oynanacak mücadeleyi İstanbul Bölgesi hakemlerinden Can Cengiz yönetecek.

Tarihinde ilk kez TFF 2’nci Lig’de mücadele edecek Denizlispor, sezonu açıyor. Yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Bülent Ertuğrul nezaretinde kendi tesislerinde sürürden Denizli ekibi, zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı ve Diyarbakır’a gitti.

Haluk Ulusoy tesislerinde dün öğle saatlerinde yaptığı son antrenmanın ardından uçakla Çardak'tan İstanbul'a uçan Denizlispor kafilesi, akşam saatlerinde de yine uçakla İstanbul'dan Diyarbakır'a gitti ve kamp yapacağı otele yerleşti. Pazar günü saat:20.00'de oynanacak maçın ardından Diyarbakır'da kalacak olan yeşil siyahlılar, Pazartesi günü sabah uçakla Ankara'ya, oradan da karayolu ile Denizli'ye dönecek.

HOROZLAR ZORLU DEPLASMANA 21 FUTBOLCUYLA GİTTİ

Denizlispor’un Amed Sportif Faaliyetler ile oynayacağı mücadelenin kadrosunda şu isimler yer aldı;

MAÇIN HAKEMİ CAN CENGİZ

Pazar günü saat: 20.00’da Diyarbakır Stadı’nda oynanacak mücadeleyi İstanbul Bölgesi hakemlerinden Can Cengiz yönetecek. Cengiz’in yardımcılıklarını yine İstanbul Bölgesi’nden Burak Sami Şad ve Erol Ernek yapacak. Maçın dördüncü hakemi Gaziantep Bölgesi’nden Erdem Demirtaş.

FORMA SPONSORU YİNE NADD OLDU

Denizlispor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, forma sponsorunun geçen sezon olduğu gibi Nadd firmasının olduğu açıklandı. Yeşil siyahlılar Amed Sportif Faaliyetler ile oynanacak mücadeleye yeni tasarım formalarla çıkacak.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Yeni sezon forma ve ürün tedariği konusunda geçen sezon olduğu gibi, yine şehrimizin gurur kaynağı markalarından Nadd ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanmıştır. Nadd firması ve kulübümüz yetkilileri tarafından yeni tasarım forma ve ürün çalışmaları başlatılmış olup, en kısa zamanda tamamlanarak üretimine başlanacaktır. Üretim ve tedariğin tamamlanmasının ardından forma ve ürünler hem kulübümüze teslim edilecek hem de taraftarlarımız için Storelerimizde satışa sunulacaktır. Takımımız, yeni formaların üretimine kadar geçen sezonun tasarımı olan formalanyla sahaya çıkacaktır. Bugüne kadar maddi manevi destekleriyle kulübümüzün her zaman yanında olan Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Derya Baltalı’ya ve Nadd ailesine bu sezon da yanımızda oldukları için teşekkür ederiz.”