HOROZ İKİNCİ YARIDA YIKILDI

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup ilk hafta maçında deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler'e konuk olan Denizlispor, 76'ncı dakikada Gökhan Alsan ve 81'nci dakika Mehmet Özdıraz'ın kaydettiği gollerle sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Denizlispor, ilk hafta maçında Diyarbakır'da Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya geldi. Transfer yasağı bulunan ve genç ağırlıklı kadrosuyla mücadele eden Denizli ekibi sahaya Abdülkadir Sünger, Muhammed Özkal, Gökhan Süzen, Berkant Gündem, Bekir Böke, Muhammet Kıryolcu, Oktay Kısaoğlu, Yusuf İnanır, Alihan Kalkan, Emre Fırtına ve Mustafa Naza onbiriyle başladı.

İlk yarıda güçlü rakibiyle başa baş bir oyun ortaya koyan yeşil siyahlılar devreye 0-0 eşitlikle girdi.

Maçın son 15 dakikasında rakibi sahasında kabullenen Denizlispor, pozisyon bulmakta zorlandı. Mücadelenin 75'nci dakikasında Yusuf rakibini ceza sahası içinde yere düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Berk'in vuruşunu kaleci Abdülkadir çıkarmayı başardı. Dönen topu iyi takip eden Gökhan Alsan, topu ağlara gönderdi ve Amed Sportif Faaliyetler'i 1-0 öne geçirdi.

Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip 87'de Mehmet ile bir gol daha buldu ve karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Sahadan mağlubiyetle ayrılan Denizlispor, sezona puansız başlangıç yaptı. Yeşil siyahlılar ligin ikinci haftasında 3 Eylül Pazar günü sahasında Karaman Futbol Kulübü'nü konuk edecek.