ŞAMPİYONLUK MAÇI DEV EKRANDA

Filenin Sultanları, bugün Sırbistan ile finalde mücadele edecek. Merkezefendi Belediyesi karşılaşmayı dev ekranda yayınlayacak. 

 

Şampiyonluk Heyecanı Dev Ekranda

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda finale yükselerek büyük bir başarıya imza attı. Takım, Belçika'nın başkenti Brüksel'de, TSİ 21.00'de Sırbistan ile final maçına çıkacak. Bu önemli mücadele TRT 1'den canlı olarak ekranlara gelecek. Merkezefendi Belediyesi de bu önemli karşılaşmayı MKM (Merkezefendi Kültür Merkezi) açık otoparkında, dev ekranda yayınlayacak.

Guidetti bu kez Sırbistan’ın başında

2019 yılında düzenlenen Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye, Polonya'yı yenerken, Sırbistan da İtalya'yı mağlup ederek finale yükselmişti. Finalde Türkiye'yi 3-2 ile geçen Sırbistan, şampiyon olmuştu. Bu maçta Sırbistan, Giovanni Guidetti yönetimindeki Türkiye'yi mağlup etmişti. Ancak bu kez Sırbistan, finalde yine Guidetti yönetiminde sahaya çıkacak.

Takımın Başarısı

"Filenin Sultanları", Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü kez finale yükselme başarısını gösterdi. 2003 ve 2019'da finalde yer alan takım, bu iki maçı da kazanamayarak gümüş madalya ile yetinmişti. Ancak bu kez altın madalya için sahada olacaklar.

Galibiyet Serisi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, resmi maçlarda 14 maçtır yenilmiyor. FIVB Milletler Ligi'nde altın madalya kazanan takım, Avrupa Şampiyonası'nda da 8 maçını kazanarak bu başarısını sürdürüyor.

 

Anahtar Kelimeler: , , Sırbistan, , .