TRK TEKSTİLSPOR SEZONA SIKI HAZIRLANIYOR

Yeni sezonda Denizli Süper Amatör Lig’de mücadele edecek TRK Tekstilspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni transferlerin takıma adapte olmasıyla iyi bir hava yakalayan kırmızı lacivertliler, hedefi şampiyonluk olarak belirledi.

Geçen sezon Denizli 1’nci Amatör Lig’de mücadele eden ve Süper Amatör Lige yükselmeyi başaran Gökbörüspor, isim değişikliğine giderek yoluna TRK Tekstilspor olarak devam ediyor. Takıma yeni katılan oyuncularla birlikte yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Süper Lig ekibi, hedefi şampiyonluk olarak belirledi.

TRK TEKSTİLSPOR SEZONA SIKI HAZIRLANIYOR

“BAL LİGİ’NE ÇIKMAK İSTİYORUZ”

TRK Tekstilspor Teknik direktörü Volkan Kartal, çalışmalardan oldukça memnun olduğunu belirtti. Kartal, “Geçtiğimiz sezon 1’inci Amatör Lig’de Gökbörüspor ismiyle mücadele etmiş ve Süper Amatör Lige yükselmeyi başarmıştık. Bu yıl yönetim kurulunun aldığı kararla TRK Tekstilspor Futbol Kulübü ismiyle mücadele edeceğiz. Federasyon tarafından ismimiz onaylanmıştır. Yaklaşık 3 haftadır çalışmalarımız devam ediyor. Yeni ve eski futbolcularımızın antrenmanlarda gösterdiği hırs ve özverili çalışmalarından dolayı çok memnunum. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda başarılı olup hedefimiz olan BAL Ligi’ne çıkmak istiyoruz. Çalışmalar sonrası eksik gördüğümüz mevkilere takviyelerimiz olacaktır. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.

TRK TEKSTİLSPOR SEZONA SIKI HAZIRLANIYOR