“BU SEZON DAHA FAZLA İHTİYACIMIZ OLACAK”

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Koçu Zafer Aktaş, yetenekli ancak çok genç ve deneyimsiz oyuncularla yola çıktıklarını belirtip, “Uyum sorununu mümkün olduğu kadar kısaltıp, yarışmacı kimliğimize bürüneceğimizden eminim ama taraftarlara bu sezon daha fazla ihtiyacımız olacak” dedi.

“DENEYİMSİZ GENÇ BİR TAKIMIZ”

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Yukatel Merkezefendi Belediyesi Koçu Zafer Aktaş, takımla ilgili açıklamalarda bulundu. Aktaş “Çok deneyimsiz takımız ve genç bir takımız. Türkler’in BSL deneyimi hemen hemen hiç yok, yabancılarımız da daha önce bu ligde yer almamış genç oyuncular. Şurası net ki zamana ihtiyacımız var ama bu sürenin uzaması zarar verir. Bu nedenle uyum süresini mümkün olduğu kadar kısaltıp yarışmacı kimliğimize bürünmek istiyoruz, bundan da kuşkum yok. Basketbol ve deneyim olarak eksiklerimizi bir an önce gidermek durumundayız” diye konuştu.

“BU SEZON DAHA FAZLA İHTİYACIMIZ OLACAK”

Taraftarlara da çağrıda bulunan Koç Zafer Aktaş, “ Taraftarımız bize olağanüstü destek verdi, bu sezon onlara çok daha fazla ihtiyacımız olacak. Sonuç ne olursa olsun arkamızda olacaklarını görüyorum” dedi.