AMATÖR MAÇ KARAKOLDA BİTTİ

Denizli 1. Amatör Küme’deki bir maçta korner tartışması maçı tatil ettirdi. Futbolcu hakemin ayağına tekme attı, olaylar soyunma odasına taşındı. Hakem karakola giderek şikâyetçi oldu.

Denizli 1. Amatör Küme C Grubu maçında Kalınkozspor ile Kuşpınarspor karşı karşıya geldi. Ev sahibinin 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın 57’nci dakikasında yaşanan olaylar nedeniyle maçın orta hakemi Eşref Kurban karşılaşmayı tatil etti.

AMATÖR MAÇ KARAKOLDA BİTTİ

Kuşpınarspor atağında topun dışarı çıkması üzerine hakem autu gösterdi. Fakat Kuşpınarsporlu futbolcular topun rakipten çıktığını ileri sürerek korner itirazında bulundu. İddialara göre Kalınkozsporlu futbolcular da topun kendilerinden çıktığını beyan etti. Buna karşın maçın hakemi aut kararında ısrar etti.

AMATÖR MAÇ KARAKOLDA BİTTİ

Tartışmalar sırasında Kuşpınarsporlu futbolcu Onur Ekener hakemin ayağına tekme attı. Saha bir anda karıştı. Hakem maçı tatil ederek soyunma odasına gitti. Kuşpınarsporlu futbolcu ve idareciler de soyunma odasına yöneldi. Tartışma bir süre burada devam etti.

AMATÖR MAÇ KARAKOLDA BİTTİ

‘KARŞILIKLI ŞİKÂYETÇİ OLDULAR’
Güvenliğin sağlanmasından sonra hakem Kurban ve futbolcu Ekener karşılıklı şikayetçi olmak için karakola gitti. Ekener hakemin kendisine küfür ettiğini ileri sürerken Kurban futbolcunun saldırdığını ileri sürdü. Sezonun ilk haftasındaki olaylı maç için kararı Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu verecek.

AMATÖR MAÇ KARAKOLDA BİTTİ