ONLARI KİMSE DURDURAMADI 12-0

​​​​​​​Denizli 1. Amatör Küme’de devreye 6-0 önde giren takımın antrenörü ikinci yarının başında 5 oyuncu değiştirdi ama takımı gol atmayı sürdürdü. Karşılaşma 12-0 sona erdi. Bir başka maçta ise ilk yarıyı 2-0 önde kapatan takım ikinci yarıda yarım düzine gol attı, maçı 8-0 kazandı.

Denizli 1. Amatör Küme maçları başladı. Ligin ilk haftasına farklı skorlar ve saha olayları damga vurdu.

İLK YARI 6 GOL ATTILAR

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Tavas temsilcisi Çalıköyspor, ilk hafta maçında Akkonak Sahası’nda Acıpayam Kuyucakspor ile karşı karşıya geldi.

Tavas ekibi maçın tüm bölümünde rakibi karşısında üstün futbol sergiledi. 15’nci dakikada Cavit’in attığı golle perdeyi açan Çalıköyspor, 18’de Semih, 24’de Şevket, 33’de Mert, 38 ve 43’de İkrar’ın kaydettiği gollerle, soyunma odasına 6-0’lık skorla önde girdi.

ONLARI KİMSE  DURDURAMADI 12-0

5 DEĞİŞİKLİK YAPTI

Skorun verdiği avantajla ikinci yarının başında 5 değişiklik birden yapan teknik direktör Muhsin Sezer, diğer oyuncuların da performansını görme fırsatı yakaladı. Tavas ekibi, ikinci yarıda da gol yağmuruna devam etti. 48’de Mertcan, 63’de Şevket, 68’de Erhan, 75’de Talha, 81’de Tayfun ve 88’de Erhan ile 6 gol daha bulan Çalıköyspor, sahadan 12-0’lık farklı skorla galip ayrıldı.

ONLARI KİMSE DURDURAMADI

CENTİLMENCE MÜCADELE OLDU

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Çalıköyspor, aldığı farklı galibiyetle lige flaş bir başlangıç yapmış oldu. Maçın ardından galibiyeti değerlendiren Çalıköyspor teknik direktörü Muhsin Sezer, “Oyun kurgumuzu ayarlamaya çalıştık. Havanın çok sıcak olmasına rağmen iyi futbol oynadık. İstediklerimizi sahaya yansıttık. Centilmence güzel mücadele oldu. Rakip takıma da teşekkür ederim. Onlar da centilmence mücadele etti” diye konuştu.

ONLARI KİMSE DURDURAMADI

AYYILDIZ 8-0 KAZANDI

Akkonak Sahası’nda oynanan bir diğer mücadelede ise Denizli Oto20 Ayyıldızspor, Tekkeköyspor’u konuk etti. Maçın başından itibaren atak futbol sergileyen Ayyıldızspor, Tekkeöyspor’a adeta gol yağdırdı. Maçın ilk yarısını 2-0 önde kapatan Ayyıldızspor, ikinci yarıda 6 gol daha buldu ve sahadan 8-0’lık farklı galibiyetle ayrılarak hanesine 3 puanı yazdırdı.

HAKEMLER: AhmetBeysüngü *** Halit Gökmen *** Onur Özel ***

DENİZLİ OTO20 AYYILDIZSPOR :  İsa  *** Bayram *** Ümit *** Harun *** Murat *** Eren **** Yasin ***/Dk.80 Arif *) Furkan Sezer ***(Dk.61 Alper ***) Şahin *** Saruhan ***(Dk.61 Berkay ***) Atacan *(Dk. 18 Furkan Alkan ***)(Dk. 80 Osman Bağcı *)

TEKKEKÖYSPOR: Aydoğan Yiğit ** Alpay * Olcay * Kutay * Nafi *(Dk.46 Mertcan *) Kerem * Sabri * Muhammet Eren *(Dk.68 Ahmet Akif *) Umut ** İsmail *(Dk.68 Enes *) Mustafa İsmail *(Dk.40 Oğuzhan *)

SARI KARTLAR: Eren /AYYILDIZSPOR), Muhammet Eren (TEKKEKÖYSPOR)

GOLLER: Dk.11 Şahin, Dk.30 Furkan Sezer, D.61 Saruhan, Dk.66, Dk. 85, Dk. 90+1 Alper, Dk.75-87 Eren, (AYYILDIZSPOR)

ONLARI KİMSE DURDURAMADI