‘BAY’ GEÇTİĞİ HAFTADA POTAYA GİRDİ

Ligde son dört maçında ‘0’ çeken Horozlar, BAY geçtiği haftada rakiplerinin kazanmasıyla düşme hattına geriledi.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta son 4 karşılaşmasından mağlubiyetle ayrılarak alt sıralara gerileyen Denizlispor, ligin 13’ncü haftasını ‘BAY’ takım olarak geçti. Üst üste gelen mağlubiyetlerin ardından 14’ncü sıraya kadar inen yeşil siyahlılar, 13’ncü haftayı da zararla kapattı. 11 puanda çakılı kalan yeşil siyahlılar, rakibinin kazanmasıyla potaya girdi.

DERİNCE KAZANDI, HOROZU ATEŞE ATTI

13’ncü haftaya 8 puanla 18’nci sırada başlayan Belediye Derincespor, deplasmandaFethiyespor’u 2-1 mağlup ederek, puanını 11’e çıkardı ve averajla Denizlispor’un bir basamak üstüne çıktı. 10 puanla Denizli ekibinin bir basamak altında haftaya başlayan Karaman FK, Etimesgut deplasmanından 1 puanla ayrıldı ve puanını 11’e çıkardı. İki takımın Denizlispor ile puanları eşitlemesinin ardından, yeşil siyahlılar averaj farkıyla 16’ncı sıraya geriledi ve haftayı küme düşme hattının içinde tamamladı.

HOROZ ÇIKIŞ ARIYOR

Ligin 14’ncü haftasında deplasmanda Sarıyer’e konuk olacak Denizlispor, rakibini mağlup edip çıkış yakalamak istiyor. 19 Kasım Pazar günü Maltepe Hasan Polat Stadı’nda oynanacak mücadele saat: 14.00’da başlayacak.