BAŞKAN ADAYLARI DENİZLİ’YE GELİYOR

Beşiktaş Kulübünün 2-3 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulu öncesi, başkanlığa adaylığını açıklayan Hasan Arat ve Serdal Adalı, Denizli’ye gelecek.

Beşiktaş Kulübünde kongre heyecanı sürüyor. 2-3 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulu öncesi, Hasan Arat ve Serdal Adalı, Denizli’ye çıkarma yapacak. Denizli Beşiktaşlılar Derneği’nden yapılan açıklamaya göre, Başkan adayı Hasan Arat’ın 18 Kasım Cumartesi günü saat: 09.30’da derneği ziyaret edeceği belirtildi. Diğer Başkan adayı Serdal Adalı’nın ise 20 Kasım Pazartesi günü saat: 09.30’da derneği ziyaret edeceği açıklandı.

ZİYARET KAPSAMINDAKİ 5 DERNEKTEN BİRİ DENİZLİ

Siyah beyazlı camiaya başkan adaylıklarını açıklayan Hasan Arat ve Serdal Adalı’nın, kongre tarihine kadar ülke çapında 5 dernek ziyaret edeceği öğrenilirken, bu derneklerin içinde Denizli Beşiktaşlılar Derneği’nin de yer alması dikkat çekti. Denizli Beşiktaşlılar Derneği’nin 250 kongre delegesi bulunuyor.

BAŞKAN ADAYLARI DENİZLİ’YE GELİYOR

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Denizli Beşiktaşlılar Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Ozan Orpak, iki başkan adayına da başarılar diledi. Orpak açıklamasında, “Bizler Denizli Beşiktaşlılar Derneği Başkanımız Bora Sever ve yönetim kurulu üyelerimiz olarak iki başkan adayımızı da Denizlimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Denizli Beşiktaşlılar Derneği olarak iki başkanımıza da başarılar diliyoruz. Önemli olan Beşiktaş. İki başkan adayı da çok değerli, camia tarafından çok sevilen ve değer gören insanlar. Hepimiz Beşiktaşımızı en üstte tutma yarışındayız. Hangi başkan adayı önde çıkarsa başarılar diliyoruz. İlk olarak cumartesi günü Hasan Arat başkanımızı ardından pazartesi günü Serdal Adalı başkanımızı derneğimizde ağırlayacağız. İki başkanımızı da aynı şekilde ağırlayacağız. Tüm taraftarlarımızı ve delegelerimizi davet ediyoruz. Seçim günü de tüm delegelerimizlebirlikte, Beşiktaş’ın kalbinde oyumuzu kullanacağız. Kazanan Beşiktaş olsun” ifadelerine yer verdi.