OTURU GİDİYOR

Basketbol Süper Ligi’nde ateş hattında yer alan Merkezefendi Belediyesi Basket, takımın en önemli oyuncusu Daniel Oturu’yu kaybetti. Nijerya asıllı ABD’li yıldızın Darüşşafaka Lassa maçından sonra, Efes’e katılacağı öğrenildi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ateş hattında yer alan ve oynadığı 9 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabilen Merkezefendi Belediyesi Basket, takımın en önemli oyuncusunu kaybetti. Denizli ekibine sezon başında katılan ve oynadığı her maça damga vuran Daniel Oturu’nun Anadolu Efes’e transfer olduğu öğrenildi.

OTURU GİDİYOR

9 MAÇIN BEŞİNDE ‘MAÇIN EN SKORER OYUNCUSU’ OLDU

Sezon başından bu yana oynanan 9 maçta da forma giyen yıldız pivot, bu maçların beşinde ‘maçın en skorer oyuncusu’ olmayı başardı. İki hafta önce Denizli’de oynanan Anadolu Efes maçında da yıldızlaşan Oturu, Efes’e 28 sayı, 11 ribaund kaydederek double-double yapmıştı. Ligde sıkıntılı günler geçiren MerkezefendiBasket’te yönetimin Oturu’nun yerini nasıl dolduracağı merak ediliyor.

OTURU GİDİYOR

İSTATİSTİKLERDE ZİRVEDE

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde sayı, blok ve ribaund liderliğinde zirvede yer alan Daniel Oturu, ligde oynadığı 9 maçta 33 dakika, 20.89 sayı, 10 ribaund, 1.1 asist ve 1.6 blok ortalaması tutturdu.