DERBİ NEFESLERİ KESTİ 4-3
Denizli 1’nci Amatör Lig A Grubu’nda oynanan Çivril derbisinde kazanan Gürpınarspor oldu. Yeşil beyazlılar gol düellosu şeklinde geçen maçta Çivrilspor’u 4-3 mağlup etmeyi başardı.
![](https://denizliyeniolay.com/1200/630/1/media/2023/12/DERBI-NEFESLERI-KESTI-4-3-1702283329.jpg)
Denizli 1'nci Amatör Ligi A Grubu'nun namağlup lideri Gürpınarspor, Çivril derbisinde karşılaştığıÇivrilspor’u4-3 yendi ve Play-Off’larıgarantiledi. Gol düellosu şeklinde geçen mücadelede ilk yarıyı Gürpınarspor3-1’lik skorla önde tamamladı. İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran Çivrilspor, goller bulsa da mağlubiyetten kurtulamadı. Aldığı bu mağlubiyetle düşme potasından uzaklaşamayan Çivrilspor, haftayı 10 puanla 7'nci sırada tamamladı.
Gürpınarspor'u galibiyeti getiren goller Ramazan Şerif Cerit(2), Ali Osman Erdoğan, Volkan Elçi'den geldi. Çivrilspor’un gollerini Semih Acar ve Musa Aktekin(2) kaydetti.
Gürpınarspor Kulüp Başkanı İhsan Caran maçla ilgili açıklamalarda bulundu. Caran, "Çivril derbisine yakışır karşılaşma oldu. Seyir zevki güzel ve bol gollü karşılaşma oldu. İkinci devrede biraz rehavete kapıldık. Zor da olsa kazandık ve namağlup liderliğimizi sürdürdü. Tüm futbolcularımız ve teknik heyetimizi galibiyete dolayı kutlarım. Kalan maçlarda Çivril SK'ya da başarılar dilerim.İnşallah istediği yerde ligi bitirirler"dedi.