ÇALIKÖYSPOR SON ANDA KAZANDI 1-0

Denizli 1’nci Amatör Lig Play-Off grubunda mücadele eden Çalıköyspor, Çardak Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Denizli 1’nci Amatör Lig Play-Off grubu ikinci hafta maçında Çalıköyspor ile Çardak Belediyespor, Şirinköy Sahası’nda karşı karşıya geldi. Çalıköyspor, ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandığı mücadelenin 85’nci dakikasında Şevket Aydın’ın attığı golle sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı. İlk haftayı 3 puanla kapatan Tavas ekibi, Çardak Belediyespor karşısında aldığı galibiyetle puanını 6’ya çıkardı.

ÇALIKÖYSPOR SON ANDA KAZANDI 1-0

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Çalıköyspor Başkan Yardımcısı İrfan Ozgan, ilk iki haftayı kayıpsız kapattıkları için çok mutlu olduklarını belirtti. Ozgan, “Play-Off’lara iyi başladık. İkinci haftada Çardak Belediyespor karşısında zorlansak da kazanmasını bildik. Telafisi olmayan haftalara giriyoruz. Gruplardaki başarımızı Play-Off’larda da başarmak istiyoruz. Bunu yapabilecek özverili ve yetenekli futbolcu kadrosuna sahibiz. Gelecek hafta grubun güçlü ve iddialı takımlarından Gürpınarspor’la karşılaşacağız. Bu karşılaşmada da galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Vefakar taraftarlarımızdan son haftaya kadar bizi desteklemelerini istiyoruz”dedi.