MOSES DA GİDİYOR

Bu sezon Süper Lig performansının dışında transfer hareketliliğiyle gündemden düşmeyen Merkezefendi Basket’te takıma 5 hafta önce katılan Moses Wright’ın da takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde sezon başından bu yana düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Merkezefendi Basket, lig mücadelesi dışında takımda yaşanan transfer hareketliliğiyle gündemden düşmüyor. Bu sezon Daniel Oturu ve Rihards Lomazs’ı Euroleague’e gönderen Denizli ekibi, şimdi de takıma yeni katılan Moses Wright’ı Euroleague’e göndermeye hazırlanıyor.

MOSES DA GİDİYOR

Daniel Oturu’nun takımdan ayrılmasının ardından Denizli ekibine katılan ve oynadığı 5 maçta tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ABD’li pivotun, Yunan ekibi Olympiakos ile sözleşme imzalamaya yakın olduğu iddia edildi.Olympiakos’un Merkezefendi Basket’etransfer için 70 bin dolar serbest kalma bedelini ödeyip oyuncuyu transfer edeceği kaydedildi.

NBA’de ve Çin’de forma giydikten sonra Avrupa kariyerine Denizli ekibiyle start veren Moses Wright, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde forma giydiği 5 maçta 26.4 sayı, 8.4 ribaund ve 1.4 blok ortalamaları yakaladı.