HEM KULÜBÜ YÖNETECEK HEM SAHADA OYNAYACAK

Bu ay kurulan Işıklıgücü yapılanmasını sürdürüyor. Özbudak’ın çalıştıracağı Çivril temsilcisi liglere 2. Amatör’den başlayacak. 22 yaşındaki kulüp başkanı Osman Yavuz da antrenör görev verirse maçta oynayacak. Yavuz, “İmtiyazlı değilim. Öncelik istemiyorum” diye konuştu. 

 

Bu yılın başında kurulan Işıklıgücü Spor Kulübü yapılanma sürecini hızla sürdürüyor. Çivril temsilcisi 2. Amatör Küme’de liglere başlayacak. Antrenörlüğünü Melih Özbudak’ın yapacağı Işıklıgücü ilk sezonunda başarılı olarak 1. Amatör’de mücadele etmek istiyor. 

Genç bir kadro oluşturan Çivril temsilcisi ilerleyen süreçte küçük yaş gruplarında altyapı çalışmalarını da başlatacak. 

 

Işıklıgücü

 

22 YAŞINDA BAŞKAN

Genç kulübün başkanı da 22 yaşındaki Osman Yavuz… Genç kadroya güvendiğini belirten Yavuz yaptığı açıklamada; “Çivril İlçesi takımıyız. Fakat maçlarımızı ve antrenmanlarımızı Denizli Merkezde yapacağız. Kadromuzda bulunan futbolcular genç olmasına rağmen başka takımlarda oynamış ve yetenekli futbolculardır. Başkan olarak hocamızın uygun gördüğü zamanalar da kendim de futbol oynayacağım. Katiyen başkanım diye öncelik katiyen istemiyorum. Hocamızla futbolcularımız çok iyi uyum içinde çalışıyorlar. Sezonun başlamasına uzun bir süre olmasına rağmen bizler çalışmalarımıza şimdiden başladık. Amacımız şampiyonluk, centilmence mücadele edip oynadığımız güzel futbolla konuşulmak istiyoruz. Tüm takımlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.