SAHA KARIŞTI, MAÇ YARIDA KALDI

Tavas Birlik – TRT Tekstil maçında santradan atılan golün iptali kavgayı ateşledi. Taraftarlar ve futbolcular birbirine girdi. Yaralananlar oldu. İşte olaylı maça ilişkin detaylar…

Denizli Süper Amatör Lig Kırmızı Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Tavas Birlikspor ile TRK Tekstilspor, ligin 14’ncü haftasında Saraçoğlu Sahası’nda karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan TRK Tekstilspor, 1’nci dakikada İlkay’ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Golün şokunu hemen atlatan Tavas Birlikspor, 8’nci dakikada Kadir’in attığı golle eşitliği sağladı. TRK Tekstilspor, 28’nci dakikada Hacı Ali’nin kaydettiği golle, devreye 2-1 önde girdi. İkinci yarının son bölümüne kadar 2-1 devam eden mücadelede, Tavas Birlikspor 84’ncü dakikada Kerim’in attığı golle bir kez daha eşitliği sağladı.

SAHA KARIŞTI, MAÇ YARIDA KALDI

OLAYLAR GOLDEN SONRA BAŞLADI

Golün santrasını yapan TRK Tekstilspor, santra çizgisinden topu Tavas Birlikspor kalesine gönderdi ve top ağlarla buluştu. TRK Tekstilsporlu oyuncular gole sevinirken, maçın hakemi Doğukan Arslan tarafından gol iptal edildi. Golün iptal edilmesiyle saha içi bir anda karıştı.

SAHA KARIŞTI, MAÇ YARIDA KALDI

TEKNİK DİREKTÖR VE OYUNCULAR HAKEMİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

TRK Tekstilsporlu bazı oyuncular hakemin üzerine yürürken, teknik direktör Volkan Kartal da öfkelenerek çok sert itirazlarda bulundu. Kartal daha sonra maçın orta hakemi Doğukan Arslan’ın sahaya girerek üzerine yürüdü. Maçtaki karışıklığı önlemek için temsilci ve polisler saha içine girdi. İki takım futbolcularının zaman zaman yaşadığı arbedeler de engellenemedi. Hakem yoğun itirazlar dinmeyip, saha içindeki karışıklık önlenemeyince karşılaşmayı yarıda bitirdi.

SAHA KARIŞTI, MAÇ YARIDA KALDI

OLAYLAR TRİBÜNE SIÇRADI

Maçta gerginliğin tırmanmasının ardından olaylar tribüne sıçradı. İki takım taraftarları sözlü sataşmanın ardından birbirine girdi. Bazı taraftarların yaralandığı kavgaya güvenlik güçleri müdahale etti. Futbolcuların soyunma odasına yöneldiği sırada da tartışmalar sürdü.

Başına aldığı darbe sonucunda açılma olan taraftar, saldırıyı yapanlardan şikâyetçi oldu ve emniyet güçleri iki taraftarı gözaltına aldı. Sahaya çağrılan takviye emniyet güçlerinin olaylara müdahale etmesinin ardından yaşanan arbede sona erdi.

SAHA KARIŞTI, MAÇ YARIDA KALDI

KARARI ASKF VERECEK

Maçın sonucuyla ilgili kararı hakem ve gözlemcinin vereceği rapor doğrultusunda Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) verecek.

SAHA KARIŞTI, MAÇ YARIDA KALDI