HOROZ İZMİR'DE KAYBETTİ (3-1)

Ligde oynadığı son iki maçtan galibiyetle ayrılarak kümede kalma mücadelesinde umutlanan Denizlispor, Menemenspor deplasmanında seriye son verdi. Yeşil siyahlılar rakibine 3-1 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Iğdır FK ve Somaspor galibiyetleriyle kümede kalma mücadelesinde büyük bir adım atan Denizlispor, ligin 31'nci haftasında deplasmanda Menemenspor ile karşılaştı. Somaspor maçında sakatlanarak maçı yarıda bırakan Denizli ekibinin golcüsü Bekir Turaç Böke, zorlu maçta forma giyemedi.

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural'ın yönettiği sarı lacivertli ekip, 27'nci dakikada Mertcan Açıkgöz ve 41'nci dakikada Özkan Yıldırım'ın attığı gollerle devreyi 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya daha etkili başlayan Denizlispor, 70'nci dakikada Samet Emre'nin kaydettiği golle farkı 1'e indirmeyi başardı. Beraberlik golü için umutlanan ve rakip kaleye yüklenen Denizli ekibinin umudu 8 dakika sürdü. İzmir ekibi 78'nci dakikada golcü futbolcu Kemal Rüzgar'ın attığı golle farkı yeniden ikiye çıkarmayı başardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele Menemen Futbol Kulübü'nün 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Aldığı mağlubiyetle 27 puanda kalan Denizlispor, 31'nci haftayı 18'nci sırada tamamladı.

Ligin 32'nci haftasını 'BAY' takım olarak geçecek yeşil siyahlılar, 33'ncü haftada sahasında Sarıyer'i konuk edecek.