HOROZA YİNE SEYİRCİ YASAĞI

Ligin 30’ncu haftasında Denizli’de oynanan Somaspor maçının ardından taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen Denizlispor’a 1 maç seyircisiz oynama cezası geldi. Ligin 33’ncü haftasında Denizli’de oynanacak Sarıyer maçına taraftarlar giremeyecek.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Denizlispor, ligin 30’ncu haftasında sahasıdna konuk ettiği ve mücadeleden 2-1’lik galibiyetle ayrıldığı Somaspor maçının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

YİNE SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI

Yeşil siyahlı taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle sevk edilen Denizli ekibi, bu eylemin 7’nci kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı. Horozlara ayrıca çirkin ve kötü tezahürattan 30 bin TL, saha olayları nedeniyle 28 bin TL para cezası da verildi.

BU 3.KEZ SAHA KAPATILACAK

Denizlispor Kulübü’nün PFDK’nın verdiği cezaya itiraz edeceği öğrenilirken, yeşil siyahlılar cezanın onanması durumunda bu sezon üçüncü kez seyircisiz maç oynayacak. Denizli ekibi daha önce ligin 20’nci haftasında Denizli’de oynanan Amed Sportif Faaliyetler maçında yaşanan olayların ardından 32’nci haftada oynanan Isparta 32 Spor maçını ve 26’ncı haftada oynanan Fethiyespor maçında yaşanan olayların ardından 28’nci haftadaki GMG Kastamonuspor maçlarını seyircisiz oynamıştı.