SARIYER MAÇINA YETİŞECEK Mİ?

Denizlispor’un sahasında Somaspor ile karşılaştığı maçın 44’ncü dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan ve Menemen FK deplasmanında forma giyemeyen golcü futbolcu Bekir Turaç Böke’nin tedavi için İstanbul’da olduğu ve hafta içinde Denizli’ye gelerek tedaviye burada devam edileceği öğrenildi.

Ligde kalma yolunda 30’ncu haftada sahasında Somaspor’u 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran Denizlispor, bu maçta golcü futbolcusu Bekir Turaç Böke’yi kaybetmişti. Yeşil siyahlıların gol kralı maçın 44’ncü dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadele sırasında sakatlanmış ve oyuna devam edememişti.

Maçın ardından tedavi için İstanbul’a giden Bekir Turaç Böke, deplasmanda oynanan Menemen FK maçında da forma giyememişti. Yeşil siyahlı golcünün sol arka adalesinde sertleşmeye bağlı sakatlığının sürdüğü ve hafta içinde Denizli’ye gelerek tedavisine burada devam edileceği öğrenildi. Bekir Turaç Böke’nin büyük ölçüde Sarıyer ile oynanacak kritik mücadeleye yetiştirilmesi bekleniyor.

LİGİN GOL KRALI

Bu sezon oynadığı futbol ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken başarılı golcü, geride kalan 26 maçta attığı 15 golle takımın en golcü ismi konumunda yer alıyor. Bekir ayrıca 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta gol krallığında da zirvede yer alıyor. Bekir Turaç Böke, Türkiye'deki profesyonel liglerde maç başına gol rakamı en yüksek futbolcu olmayı başardı.